Loading...

Trainen/Lidmaatschap

Status van het circuit:

Voor het laatste nieuws over het circuit en of de vrije trainingen doorgaan kijk je op onze Facebook: www.facebook.com/peelrijders
Hiervoor heb je geen facebook-account nodig.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Openingstijden:

Zondag: 10.00 uur tot 13.00 uur
Woensdag: 15.15 uur tot 19.00 uur 

Vanaf 15 maart t/m 15 juli enkel voor motoren tot en met 85cc. Dit in verband met het Vogel-broedseizoen.

_____________________________________________________________________

Trainings-indeling buiten het broedseizoen:

Zondag: Elk éérste kwartier van uur is de grote baan beschikbaar voor motoren t/m 85cc.

Woensdag: Van 15.15 tot 15.30 uur is de grote baan beschikbaar voor motoren t/m 85cc, daarna ook elk éérste kwartier van uur is de grote baan beschikbaar voor motoren t/m 85cc.

Uitzonderingen enkel in overleg en na goedkeuring van de toezichthouder.

_____________________________________________________________________

Lidmaatschap:

Alleen leden kunnen alleen op ons circuit terecht met een geldige KNMV of MON licentie. Vanaf 1 maart is het MON motocross certificaat tevens verplicht voor alle leden.

Lid worden? Mail naar ruud_ramaekers@hotmail.com

Contributie 2018 (1-1 t/m 31-12)

  • Lidmaatschap zonder werkplicht: € 175,-
  • Lidmaatschap met 8u werkplicht: € 100,- (enkel voor leden 2017 die de werkplicht voldaan hebben)
  • Trainingslidmaatschap: € 25,- (eenmalige kosten, daarna ticket kopen per training, op=op)
  • Steunend lidmaatschap (niet rijden): € 20,-

_____________________________________________________________________

Niet lid, toch trainen?

Iedereen moet kennis kunnen maken met ons circuit. Vandaar dat het nu mogelijk is om trainingslid te worden. In onze ticketshop onderaan deze pagina kunt u een trainingslidmaatschap kopen. Het ticket welk u dan krijgt moet geprint worden en na het invullen ingeleverd worden bij de toezichthouder op het circuit vooraf aan de alller eerste training van 2018 op ons circuit. Op dit ticket staan namelijk de huisregels waarvoor u dient te tekenen. Zorg dat dit vooraf aan de training dus geprint, ingevuld en ondertekend is, zodat er zo min mogelijk oponthoud is voor aanvang van de trainingen. Uiteraard is een geldige MON of KNMV licentie ook verplicht.

Let op, u kunt als trainingslid niet contant betalen op het circuit én er is slechts eenbeperkt aantal trainingsleden dat kan trainen per trainingsdag.

Als trainingslid moet vooraf aan elke training in de ticketshop onderaan deze pagina een dag-ticket kopen voor de datum dat hij/zij wil komen trainen. Deze dag-tickets zijn slechts beperkt beschikbaar vanwege dat er slechts 12 coureurs tegelijk op ons circuit mogen rijden. Om de eigen leden niet te kort te doen is het aantal losse dag-tickets dus beperkt. Dit kan afhankelijk van de verwachte opkomst van eigen leden worden bijgesteld.

Het dag-ticket hoeft in tegenstelling tot het trainingslidmaatschap-ticket niet perse geprint te worden voor elke training. We moet het op uw mobiele telefoon zichtbaar zijn dat u het ticket heeft gekocht. Elke tickets hebben een uniek nummer. Mocht u het niet kunnen laten zien op uw mobiel voldoet ook een geprint ticket uiteraard. Bij elke training is het kunnen overleggen van een geldige MON of KNMV licentie ook verplicht.

Tarieven voor gastrijders per training:

  • T/m 85cc € 10,-
  • Vanaf 125cc € 15,-

Tickets uitverkocht? We hebben slechts enkele tickets per training beschikbaar. Op=Op.

Tickets niet beschikbaar? Tijdens evenementen of wanneer we zeker geen toezichthouder hebben op een bepaalde datum zijn er geen tickets beschikbaar.

Tip: Wil je voor het eerst komen trainen als trainingslid met een dagticket? Pak dan eerst het dagticket, en daarna je trainingslidmaatschap. Het zou zonde zijn als je n het aanschaffen van je trainingslidmaatschap er achter komt dat de datum die jij in gedachten had al is uitverkocht.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Net begonnen met Motorcross?

Wil je goed van start met motorcross? Wij willen ook het beste voor jou. Gun jezelf een goede en veilige start en neem contact op met de bond waar je een licentie van hebt. MON of KNMV dus. Zij kunnen je koppelen aan een erkende Motorcross-instructeur. www.knmv.nl / www.mon.nl