MC de Peelrijders
MX NEDERWEERT


Nieuws MC de Peelrijders


Terug naar overzicht

24-02-2022

Cross Country Vrije Training 12/13 Maart

Na de geslaagde editie in December zijn er op 12 en 13 Maart aanstaande wederom vrije ‘Cross Country’ trainingen op en om het circuit van MC de Peelrijders in Nederweert-Eind.

De deelnemers kunnen rijden met crossmotor of enduro-motoren (zowel met als zonder kenteken). Ervaren rijders kunnen al meedoen vanaf 85cc kleine wielen. Ook voor hun is het een prachtige gelegenheid om met de enduro elementen kennis te maken. Je hebt geen rijbewijs of licentie van een bond nodig. Dit geldt voor alle nationaliteiten 👍🏻

Over het 8km lange parcours:
Ook in deze editie kunnen de moeilijke stukken zoals de boomstammen worden ontweken middels een soft en hard optie.
Uiteraard maken we er weer iets moois van voor iedereen. Bekijk zeker even enkele GoPro beelden op YouTube van afgelopen editie in Maart om een goede indruk te krijgen van het parcours van toen. Tijdens elke circuit passen we de route weer een beetje aan, dus zorg dat je de eerste ronde alles goed verkent.

Je kunt vrij rijden vanaf 13.15 tot 17.00uur en in die tijd zo vaak als je wilt het parcours rondgaan.

Let op, we hebben slechts beperkte ruimte dus meld je snel aan.

De deelname kosten zijn € 30,- per rijder excl. verzekering.

Locatie: Leveroysedijk, 6034SW Nederweert-Eind, Nederland

Over de App en je aanmelding:
Misschien is dit je eerste kennismaking met de App. Enige uitleg:

Onder het kopje ‘Profile’ maak je een account aan. Vergeet na het aanmaken niet om de bevestigingsmail te verifiëren. Doe dit binnen 60 minuten. Pas dan is je account compleet. Per rijder geld dat hij/zij 1 e-mailadres en account per persoon kan hebben.

Als je ingelogd bent klik je op het event op het groene balkje ‘koop ticket’. Je krijgt dan een venster waarop je al je gegevens invult die gevraagd worden. Ook klik je op het ticket welk voor jou van toepassing is. Klik dan op ‘Afrekenen’. Mocht je iets vergeten zijn in te vullen dan krijg je hier in het rood een melding over. Vul dit dan als nog in.

Na het afrekenen word je bedankt voor je aankoop en vind je je bevestiging terug onder het kopje ‘profiel’. Kijk daar bij ‘bestellingen’.
Wanneer je arriveert op de training houd je je persoonlijke QR code klaar om gescand te worden. De QR-code vindt je in de App onder het kopje ‘Inchecken’, rechtsboven in de App.

Na het inschrijven kun je als rijder niet annuleren. Mocht het evenement niet door kunnen gaan krijg je uiteraard je deelname-geld terug. In het bedrag welk je overmaakt zit ook € 1,- transactiekosten. Deze krijg je niet terug bij een terugstorting.

Verzekering:
Voor deze training maken we gebruik van de verzekering van Speed Secure.
De verplichte WA dekking is € 10,- en de aangeraden PO dekking is eveneens € 10,- p.p.
Betaling hiervan ter plaatsen en enkel contant.

Eten:
Ook tijdens deze editie verzorgen we weer een lekkere hamburger en of broodje frikandel.

Corona:
Geen check-app nodig en publiek welkom.Terug naar overzicht


E-mailen
Map
Instagram